Opening verenigingsgebouw een groot succes!

Onder belangstelling van ruim 70 vrienden is vandaag, onder het genot van een hapje en een drankje èn het optreden van een heuse doedelzakkenband, het nieuwe verenigingsgebouw geopend.

SAM_0603

SAM_0613

SAM_0631

Uit de lange lijst met nieuwe namen voor het verenigingsgebouw is na lang wikken en wegen de, door ons tuinlid Marijke Oldenbroek voorgestelde, naam “Tuinpaviljoen” gekozen. Het nieuwe bord op de gevel “Tuinpaviljoen” werd onthuld door onze steun en toeverlaat van de Deelgemeente Haagse Hout, de heer Johan Vrijmoed.

afbeeldingen 039

Alle leden, collega tuinverenigingen en externe relaties bedankt voor jullie aanwezigheid en de vele bloemen!

Speciale dank aan de vrijwilligers die deze dag zo voortreffelijk de inwendige mens hebben verzorgd.

Er zijn door meerdere leden foto’s gemaakt tijdens het feestelijk gebeuren. Binnenkort willen we alle foto’s op deze site beschikbaar maken. Het zou dan ook leuk zijn als jullie je foto’s zouden willen doorsturen naar Bert Blom (marbert@ziggo.nl) zodat ook jullie foto’s erbij kunnen worden geplaatst.