Afscheid van Het Groene Oordtje

Uit de nieuwsbrief van het Haags Milieu Centrum:
Grondeigenaar de Nederlandse Spoorwegen heeft de huurders van de spoortuin Het Groene Oordtje te kennen gegeven dat ze weg moeten. Het is daarom deze zomer voor het laatst dat Cocky Hoek haar natuurvriendelijke tuin openstelt met een expositie van beelden, foto’s, glas, hout, keramiek en dit keer ook vilt. De tuin is geopend van donderdag t/m zondag van 12 tot 17 uur en op afspraak (06 29 13 04 23). Op 14 juli a.s. is het echt afgelopen. Het Groene Oordtje ligt aan het fietspad (IJsclubpad) aan het einde van de Carel Reinierszkade/hoek IJsclubweg, achter de Nieuwe Veenmolen in Den Haag. Fietspad volgen richting het spoor en over het bruggetje meteen links, toegang door het zonnebloemhek.
Meer informatie: http://hetgroeneoordtje.blogspot.nl/#extra