Wedstrijd: Film de volkstuinen

Voor u gelezen op de site van het AVVN:

Utrecht, 10 juni 2013
Beste tuinliefhebbers,
Bent u vaardig met de videocamera? 
Is filmen uw hobby? 
Maakt u meer dan alleen maar homevideo’s?

Doe dan mee met onze volkstuinvideo-wedstrijd met een hoofdprijs van € 250,–.

Focus op volkstuinen
Van 28-30 augustus 2014 organiseert het AVVN in Utrecht het Internationaal Congres voor Volkstuinders. Het thema is: Focus op Volkstuinen. Deelnemende landen vertonen onder meer video-inzendingen waarin zij de aard en wijze van het volkstuinieren in hun eigen land verbeelden. Als gastland willen wij ook een productie laten zien die door een filmende volkstuinder of volkstuinierende filmer zélf is gemaakt. Want: Iemand die deze beide hobby’s in zich verenigt…het kan niet anders of dat staat garant voor een kei van een inzending!

De opdracht luidt:
Maak een film van maximaal 5 minuten waarin u uw persoonlijke impressie van het volkstuinieren in beeld brengt. U bent uw eigen regisseur en editor en bepaalt zelf de look and feel. Deelnemers mogen desgewenst ook een powerpoint-presentatie met foto’s inzenden. De wedstrijdvoorwaarden kunt u hier downloaden. 

De winnaar ontvangt € 250,– en een uitnodiging voor de vertoning tijdens het Internationale Volkstuinderscongres op vrijdag 29 augustus 2014 in het Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht.

Niet geschoten is altijd mis.