Daverende afsluiting 75 jaar Haagse Bond!

Vandaag is in het sfeervolle “Theater aan het Spui” het 75 jarige jubileum van de Haagse Bond afgerond. De aanwezigen werden enthousiast toegesproken door de voorzitter van de Haagse Bond Peter Pieters, Burgemeester Jozias van Aartsen, oud beleidsmedewerker van de gemeente Johan Feijen (tevens erelid van onze vereniging) en de voorzitter van het AVVN Chris Zijdeveld.

Burgemeester van Aartsen kreeg uit handen van Peter Pieters en Lonneke Geerlings (de schrijfster van het jubileumboek) als eerste het jubileumboek uitgereikt.
IMG_20130909_0002
Het programma werd op onnavolgbare wijze “aan elkaar gepraat” door de haagse cabaretier Sjaak Bral.

Tot ieders verrassing kregen Peter Pieters en de secretaresse van de Haagse Bond Elly Wanders uit handen van wethouder Boudewijn Revis de Stadsspeld van Den Haag uitgereikt vanwege hun lange staat van dienst als vrijwilligers.

Namens alle aangesloten tuinverenigingen werd tot slot een delftsblauw jubileumbord voor het kantoor van de Haagse Bond aangeboden.