Veranderingen op ons tuincomplex.

Als je af en toe een wandelingetje maakt over het complex dan kom je steeds weer iets nieuws tegen. Hieronder zo maar even wat voorbeelden:

Op tuin 76 van de familie Schuit lag al enige tijd een stevige zandplaat klaar, maar nu staat er ook een geweldig huisje op:
SAM_1002
Het huisje op tuin 40 van Manon en Casper blijkt niet meer in de grondverf te staan, maar is nu leuk fris blauw en geel geschilderd. Deze kleurencombinatie schijnt geen toeval te zijn met hun Zweedse achtergrond:
SAM_1005
Op het algemene gedeelte begint het werk aan de stapelmuurtjes en takkenrillen al aardig de eindfase te bereiken en de kruipplantjes in de muurtjes blijken goed “aan te slaan”. Achter de muurtjes zijn twee flinke stukken omgespit en zorgvuldig ingezaaid. En nu maar hopen dat de natuur de “Natuurlijk-Tuinieren-ploeg” goed gezind is en dat iedereen daar straks kan gaan genieten van twee prachtige wilde bloemenzeeën:
SAM_1006