Het vrijwiligerswerk blijft maar doorgaan

Na een weekje ziekenhuisopname weer even snel een wandelingetje over de tuin, lekker in het zonnetje. En als je dan ziet wat er binnen een week weer aan werk is verzet op het complex, ongelooflijk!
Er blijken vorderingen te zijn gemaakt met het schilderwerk, er is een vitrinekast in het Tuinpaviljoen bijgeplaatst met daarin prachtig beschilderde borden met vogelmotieven, de gemeente heeft weer houtsnippers voor ons gestort en inmiddels is er bij de jeu de boulesbaan hiermee een leuk houtsnipperpad aangelegd, de omgewaaide bomen zijn in stukken gezaagd en bij de jeu de boulesbaan decoratief gestapeld en voorzien van kleine plantjes. Er blijken ook nieuwe egelonderkomen te zijn bijgekomen en meerdere nieuwe vogelkastjes te zijn opgehangen, terwijl oudere kastjes momenteel worden gerenoveerd voor het volgende seizoen.
Zie hier wat voorbeelden van de nieuwe vogelkastjes, waaronder spreeuwenkastjes: afbeeldingen 001

spreeuwenkastvoerhuisje