Tuinieren eerst uitproberen?

Overweegt u lid te worden van een Volkstuinvereniging, maar wilt u tuinieren eerst uitproberen, dan is dit wellicht een goede kans:
Verspreid door Den Haag zijn er verschillende schooltuincomplexen met buurttuinen. Inwoners van Den Haag kunnen hier voor 1 seizoen een tuin huren. In de buurttuinen kunt u zelf groente, fruit en bloemen verbouwen. De gemeente verhuurt de tuinen van 15 maart tot 1 november. Wilt u ook een tuin huren? Meld u dan aan. Goed om te weten: Vanaf 2014 zijn er alleen nog maar tuinen van 15 vierkante meter. Er zijn geen tuinen meer van 30 vierkante meter. De inschrijving is op 5 februari 2014, van 16.00 tot 19.00 uur. De huur is € 26 per seizoen. U kunt contant of met pin betalen.Voorwaarden: u bent inwoner van de gemeente Den Haag en u houdt zich aan het Tuinreglement.
(Tuinreglement  ) U meldt zich persoonlijk aan met een geldig legitimatiebewijs (iemand anders kan u niet aanmelden). U huurt 1 tuin per huishouden.
Lees verder op: www.denhaag.nl/buurttuinen.