VTV Mariahoeve op de Natuurbeurs Haaglanden

Op donderdagavond 13 februari 2014 (van 20.00 tot 22.00 uur) presenteert Volkstuindersvereniging Mariahoeve zich op de Natuurbeurs Haaglanden. Het thema is “Natuurlijk Tuinieren”.  Info bij Ed Split.

Wat is er deze avond in het Nutshuis aan de Riviervismarkt 5 in Den Haag nog meer te beleven: je vindt er stands over het Natuurmeetnet, regenwatertoiletten, volkstuinieren en buurttuinieren, padden overzetten, bijen, stadjutten, tuinambassadeurs, natuur op braakliggende terreinen, gezonde gronden en nog veel meer. Ook kan je naar vier lezingen luisteren en wordt het Natuuractieplan Haaglanden gepresenteerd. Zo ontdekt je wat particulieren en organisaties allemaal doen om Den Haag en omgeving groener te maken. De zaal is open om 19.30 en de toegang is gratis. Meer informatie: www.haagsmilieucentrum.nl