VTV Mariahoeve op de Natuurbeurs Haaglanden groot succes!

Gisterenavond is in het monumentale Nutshuis aan de Riviervismarkt in Den Haag de Natuurbeurs Haaglanden gehouden. Vele bezoekers genoten van de presentaties van de diverse natuur- en milieuorganisaties. Zeer verheugend was de grote belangstelling die “onze” stand trok bij de bezoekers. Gelet op de reacties van de bezoekers bleek het thema “Natuurlijk Tuinieren” goed gekozen. Het vele (voorbereidende) werk van onze leden Jan Stam, Ed en Hely Split en Rob van der Vlis, heeft dus haar vruchten afgeworpen.
Ook de makers van het programma “Haagse dingen” van de Haagse Stads TV waren aanwezig. Hopelijk worden de opnames binnenkort op de zaterdagavonden uitgezonden. (meer informatie op www.haagsedingen.nl)

Onder de categorie “Natuurlijk Tuinieren” vind je op deze site
meer foto’s van deze geslaagde avond.

natuurbeurs7 natuurbeurs10natuurbeurs17