Adopteer 20, 50 of 90 bijen!

Zwart met gele streepjes, licht behaard, super sociaal voor soortgenoten en gek op bloemen. Bijen, wie vindt ze nou niet bijzonder? Helemaal als je weet dat ze voor ons onmisbaar zijn, want zonder de bij geen broccoli, framboosje of aardbei!

  • Tegenwoordig zijn bijen een heuse bedreigde diersoort. Het gif op onze akkers, velden en in parken is dodelijk voor ze. Zelfs planten in de tuincentra zijn met dat gif behandeld. Het is de allerhoogste tijd voor actie, want straks is er geen bij meer over.
  • ┬áSamen gaan we de bijen redden. Greenpeace pakt het gif aan, jij steunt bijen door ze te adopteren. Bijenhouder Jos Willemse verzorgt de geadopteerde diertjes met alle aandacht en liefde die ze verdienen. Hoe meer bijen je adopteert, hoe meer je er voor terugkrijgt.

Klik op onderstaande link voor meer informatie:
http://www.greenpeace.nl/actie/adopteereenbij/le/