Vier de natuur!

Doe mee en vier de Natuur
Mensen een inspirerende en feestelijke ervaring in de natuur bezorgen. Dat is wat Fête de la Nature wil bereiken. Niet op één plek maar door heel Nederland. Iedereen kan zijn eigen activiteit organiseren, groot of klein. Op de heide, in een park of gewoon in je eigen achtertuin. Traditionele natuuractiviteiten maar vooral ook onverwachte en verrassende combinaties. Ontdek hoe mooi en hoe dichtbij de natuur is.

24 en 25 mei 2014: al ruim 210 activiteiten door heel Nederland!
Met Fête de la Nature vieren we samen de natuur tijdens een vast weekend in het jaar. In 2014 voor de eerste keer op 24 en 25 mei. We nodigen iedereen uit om deel te nemen door iets te organiseren en door aan een van de activiteiten deel te nemen. Zo willen we mensen verbinden met de natuur en met elkaar, mensen inspireren en vooral samen de natuur vieren. Al ruim 210 activiteiten hebben zich aangemeld voor deze eerste Fête de la Nature.

LET WEL: 24 MEI BEN JE VERHINDERD, WANT DAN VIEREN WE (BESCHEIDEN) HET 30 JARIG BESTAAN VAN VTV MARIAHOEVE!

Meer info: http://www.fetedelanature.nl/