Bijna afscheid van Frans van der Steen Haags Milieu Centrum

HET POLITIEK-FILOSOFISCH C­AFÉ VAN DEN HAAG

Het Haags Milieu Centrum laat weten:
“A.s. dinsdag is het weer zover: de Waan van de Dag. In de gastenstoel zit ditmaal Frans van der Steen, de geestelijk vader van dit politiek-filosofisch café. Omdat hij 26 juni afscheid neemt als directeur van het Haags Milieucentrum wordt hij ditmaal ondervraagd over wat hem bezighoudt. Het zal op 3 juni onder veel meer gaan over de hoogte- en dieptepunten in zijn werk, over het belang van duurzaamheid in zijn eigen leven en over zijn denkbeelden over (Europese) politiek en economie. De toegang is gratis, iedereen is van harte welkom.
Waar: Het Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag (tegenover de Grote Kerk)
Wanneer: dinsdag 3 juni om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.”

“De Waan van de Dag” biedt elke eerste dinsdag van de maand verdieping, visie en vergezichten als het gaat om voor duurzaamheid belangrijke onderwerpen en wordt georganiseerd door het HMC www.haagsmilieucentrum.nl