Nieuws van “Wakker Dier”

Wakker Dier laat weten:

  • Onze varkenscampagne verloopt succesvol! Veel bedrijven stoppen met vlees van industrievarkens. Zij stappen over op 1 Beter Leven ster van de Dierenbescherming, of op vlees met vergelijkbare welzijnseisen. Zo komen we een stap dichterbij ons doel: een einde aan de verkoop van varkensvlees zonder keurmerk.
  • Welke supermarkt biedt biologische eieren met korting aan? En waar vind ik biologisch vlees in de aanbieding? Met de Wakkere Winkelaar ontvang je elke week diervriendelijke supermarktaanbiedingen. Ter inspiratie staat er ook elke week een heerlijk vegetarisch recept in. Meld je gratis aan voor deze nieuwsbrief.
  • Scharrelvlees zit tussen industrievlees en biologisch vlees in, zowel qua dierenwelzijn als qua prijs. De dieren krijgen stro, meer ruimte en mogen naar buiten, maar ze krijgen geen biologisch voer. Scharrelvlees krijgt één of twee sterren Beter Leven van de Dierenbescherming. Lees hier meer over scharrelvlees.