De meest bijvriendelijke tuin van Nederland

In onze nieuwsrubriek berichtten we op 18 juni dat de verkiezing ‘De meest bijvriendelijke tuin van Nederland” zou gaan starten. Een actie van Greenpeace en het AVVN.

Ons tuinlid Richard Hilgeman attendeerde ons nogmaals op deze verkiezing. De sluitingsdatum van deze verkiezing is 20 juli aanstaande. Dus wil je nog meedoen, is het nu tijd om actie te ondernemen.

Zó doe je mee:
Leg je bijenparadijs zo fotogeniek mogelijk vast. Upload de foto’s op onze speciale Facebookpagina en schrijf bijzonder kort maar krachtig waarom jouw tuin gaat winnen. Tot 20 juli kun je meedoen, daarna sluit de competitie voor deelname en kan het stemmen beginnen. Deel je inzending daarom met zoveel mogelijk mensen en vraag ze vóór 3 augustus op jouw bijenparadijs te stemmen. Wie weet win jij dan wel een van onze smakelijke prijzen. Doe je zelf niet mee, maar ken je iemand met een bijzonder bijvriendelijk plekje? Tip hem of haar dan via facebook over deze verkiezing.