Permacultuur

Voor u gelezen in de wekelijkse milieu mail van het Haags Milieucentrum:
“In MilieuMail is regelmatig sprake van permacultuur. Maar wat ís dat precies? Den Haag beschikt (nog) niet over volgroeide permacultuurtuinen. Voor geïnteresseerden voor wie permacultuur (betrekkelijk) nieuw is, organiseert het Permacultuurcentrum Den Haag een introductielezing door Rob van Deursen (2 september) en vanaf 13 september zijn Basiscursus Permacultuur voor toepassing in de moestuin, buurt- of schooltuin. De beginner en de al wat gevorderde worden beiden bediend met de serie woensdagavonden met film, foto en toelichting Permacultuur – waarom, waardoor en waartoe. Voor hen zijn ook de workshops Wormcompostbak opzetten (20 september) en Natuurlijk Plaagbeheer (19 oktober). Voor de workshop Water, Klimaat en Microklimaat, op 31 oktober, wordt een basis in permacultuur aanbevolen. Zie voor meer informatie www.permacultuur.nu.”