Word watertuinier

3 Maart is er bij het Haags Milieucentrum een informatieavond over “Watertuinieren”. Iets voor onze vereniging?

“Watertuinieren: dat is het aantrekkelijker maken van de waterkant en tegelijk het bevorderen van de ecologische kwaliteit van het water. Op de informatieavond van 3 maart hoort u er alles over. Het Hoogheemraadschap van Delfland en de gemeente Den Haag hebben geconstateerd dat er aan de waterkwaliteit nog wel het één en ander schort. Watertuinen kunnen een duwtje in de goede richting betekenen en zijn in elk geval mooi om te zien. Wilt u van een openbare waterkant een groen pareltje in de wijk maken? Kom dan naar de informatieavond op 3 maart van 20.00-21.30 uur in het Nutshuis, Riviervismarkt 5, en laat u inspireren!” aldus het Haags Milieucentrum.

(De Riviervismarkt – bij de Grote Kerk – is bereikbaar met tram 2, 3, 4, 6 en 17 en bus 22 en 24.)