Welkomsborrel bij het HMC en DDH

Het Haags Milieucentrum (HMC) en Duurzaam Den Haag (DDH) geven vrijdag 13 maart van 17.00 -19.00 uur een borrel om te vieren dat ze sinds kort kantoorgenoten zijn. Het delen van een kantoor is de eerste stap op weg naar een fusie tussen de twee organisaties, na de zomervakantie.

Tijdens de borrel presenteren zij hun gezamenlijke plannen, maar niet alleen zij zullen aan het woord zijn. Heeft u duurzame ambities? Zoekt u (andere) organisaties om mee samen te werken? En kunt u dat in een minuut vertellen? Meld u dan aan voor de pitches! Vick van der Put, vick@duurzaamdenhaag.nl / 06-48568293, vertelt u er graag meer over.

Het programma:
17.00 – 18.00 uur:         inloop / borrel
18.00 – 18.15 uur:         presentatie plannen DDH & HMC door directeur Heleen
Weening
18.15 – 18.45 uur:         pitches door bewoners en ondernemers
18.45 – 19.00 uur:         borrel

De borrel wordt gehouden in het nieuwe kantoor aan de Riviervismarkt 5. Bent u van plan te komen? Meld u dan s.v.p. even aan via info@duurzaamdenhaag.nl.