“Twee van de tien”

Middels hun wekelijkse Milieumail attendeert het Haags Milieucentrum ons weer op geweldige activiteiten die binnenkort te verwachten zijn.
Van de tien lichten we er twee voor u uit:

  1. Minimoestuin-cursus
    Droomt u van een eigen minimoestuin om allerlei lekkers en gezonds in te kweken? In de kennismakingscursus Potverse groenten uit je eigen minimoestuin leert u wat daarvoor nodig is. Deze cursus wordt iedere eerste woensdag van de maand gegeven. Wanneer: woensdag 1 april van 09.30-12.00 uur. Waar: Mens en Tuin, Hillenraadweg 35. Kosten: € 15,-, voor Velt-leden €10. Aanmelden: winkel@mensentuin.nl. Meer informatie: www.mensentuin.nl
  2. Huismussen in kaart
    Je ziet ‘m niet veel meer, de huismus. De gemeente Den Haag, de Haagse Vogelbescherming en het Haags Milieucentrum zijn erg benieuwd hoeveel exemplaren er nog in Den Haag te vinden zijn en starten een inventarisatie. Voor mensen die willen helpen tellen wordt a.s. donderdag een informatiebijeenkomst gehouden. Projectleider Geert van Poelgeest legt dan uit wat de bedoeling is en verstrekt schriftelijke handleidingen. Wanneer: 2 april, 20.00 uur. Waar: Nutshuis, Riviervismarkt 5. Meer informatie: Geert van Poelgeest, 070-361 6969.