Volop actie bij vtv Mariahoeve

De uitreiking van de Gulden Klinker en het ondertekenen van het “Convenant water” staat nog vers in ons geheugen. Vorige week zaterdag werd de nieuwe werkbank door de dienstdoende werkploeg geplaatst en was er ‘s middags de Algemene Leden Vergadering (ALV) waar Udo Teunis als 1e voorzitter werd verkozen en Pascal Schuit als 1e penningsmeester. (De notulen van deze ALV zullen verschijnen in de zomeruitgave van ons vereningsblad “Plantaardig”). Dinsdags was het team van Natuurlijk Tuinieren weer in actie en de heg die vanaf het terras het uitzicht belemmerde naar de Jeu de Boules baan en omgeving is gekortwiekt. Wat een weids uitzicht! De regentonnen zijn uit hun winterslaap gekomen en zijn weer aangesloten. Donderdags erop is er weer een lekkere hoeveelheid snoeiafval van het complex afgevoerd en morgen (zaterdag) zal de werkploeg ongetwijfeld weer het nodige nuttige werk gaan doen. En niet te vergeten: de vrijwilligers van de kantine staan te popelen om u te ontvangen!

Hieronder een plaatje van het riante uitzicht vanuit de kantine nu de heg is gekortwiekt.
SAM_1517

 (Klik op de foto voor een vergroting, klik nogmaals om te sluiten)