Uitnodiging voor bewonersavond “Afval bestaat niet”

Heeft u ideeën over hoe afvalscheiding en hergebruik beter kunnen? Bent u tevreden over de plaatsing van glas-, plastic- en andere afvalcontainers, of kan die naar uw mening beter? Hoe gaat u zelf om met uw afval? De gemeente Den Haag werkt aan een nieuw Huishoudelijk Afvalplan en is erg benieuwd naar uw ideeën.

Op verzoek van de gemeente nodigen we (Het Haags Milieucentrum) u graag uit voor een bewonersavond over huishoudelijk afval op 1 juli a.s. in het stadhuis. Voorafgaand kunt u de opening van de expositie Afval bestaat niet bijwonen. Wanneer: woensdagavond 1 juli van 19.30-22.00 uur.  Waar: Stadhuis, Spui 70.  Aanmelden via Amber.vanderLans@haagsmilieucentrum.nl.  We zien u graag op 1 juli!

Programma
19.30 uur Opening Tentoonstelling Afval bestaat niet door wethouder Revis
19.40 uur Rondleiding door de tentoonstelling
20.00 uur Welkom in de foyer
20.05 uur ‘Afval bestaat niet’: inspirerende voorbeelden van afvalscheiding en hergebruik
20.25 uur In vier groepen wordt verder ingegaan op de belangrijkste thema´s
21.15 uur De groepen vertellen hun reactie aan hele groep
21.45 uur Conclusies en vervolgafspraken
22.00 uur Einde