Wijzigingen bij het Haags Milieucentrum (HMC)

Geregeld laten wij nieuwtjes afkomstig van de wekelijkse MilieuMail van het op het gebied van natuur van het HMC aan u weten. Maar er gaat wat veranderen. Het MHC laat weten;

Afscheid van MilieuMail
Laten we maar beginnen met het slechte nieuws: dit is de laatste editie van MilieuMail, de elektronische nieuwsbrief van het Haags Milieucentrum. De reden is de fusie van het Milieucentrum met de stichting Duurzaam Den Haag, die morgen een feit wordt. Dan het goede nieuws: MilieuMail wordt opgevolgd door het tweewekelijkse Duurzaam Den Haag Magazine. De eerste editie verschijnt volgende week.

Fusieborrel
De fusie van het duurzame duo HMC en Duurzaam Den Haag wordt morgenmiddag gevierd met een borrel. U bent van 16.00-19.00 uur van harte welkom in het restaurant van het Nutshuis aan de Riviervismarkt 5.