Vandaag op de tuin

In ons Tuinpaviljoen is weer door Els en Piet nieuwe, eigen gemaakte, kunst aan de wanden en in de vitrines tentoongesteld.
Hieronder wat voorbeelden van de prachtige stukken.
SAM_1924SAM_1926

De kast aan de wand van het winkeltje, waaruit straks iedereen zelf zijn eigen Plantaardig kan halen, is op tijd gereed.  Zodra Plantaardig terug is van de drukker dan laten we het weten.  Er liggen van enkele leden nog wat oude exemplaren in de kast. Neem ze alvast mee. (U weet het hè, met de sleutel waarmee het hek wordt geopend en gesloten kan ook deze kast worden geopend)SAM_1932

De plek waar straks de kanteldam komt te liggen in de Schenk begint al gestalte te krijgen. Op de aanhanger ligt de kanteldam al klaar.

SAM_1943SAM_1933

Op deze plek wordt de nieuwe sloot aangelegd. De betonnen duikers behoren hiermee straks tot het verleden. En de duikers die er zijn uitgehaald, zaten goed dicht met slib.  Die hadden we zelf nooit schoon gekregen.
SAM_1936SAM_1947

(Klik op een foto voor een vergroting, klik nogmaals om te sluiten)