Duurzaam Den Haag Nieuwjaarsborrel

DDH Nieuwjaarsborrel

Aanstaande vrijdag, 29 januari, is het tijd voor de Duurzaam Den Haag Nieuwjaarsborrel. Hier kun je, zoals je van ons gewend bent, duurzame denkers & doeners ontmoeten. Daarnaast zal Directeur Heleen Weening een kort praatje houden over onze plannen voor dit jaar.
De Duurzaam Den Haag Borrel is al tientallen keren goed geweest voor duurzame matches. Deze leiden tot nieuwe samenwerkingen, succesverhalen inspireren tot nieuwe plannen. Draag jij met jouw initiatief bij een aan duurzamer Den Haag? Of wil je dat doen en ben je op zoek naar gelijkgestemden of partijen die je daar verder bij kunnen helpen? Dan ben je van harte welkom!
Voorafgaand aan de borrel is er een HK1000 Meet & Greet. Daar hebben alle HK1000 deelnemers een apart bericht over ontvangen.
Wat: Nieuwjaarsborrel Waar: Haag Wonen, Waldorpstraat 120 Wanneer: Vrijdag 29 januari 17.00 uur – 19.00 uur​ Facebook event: DDH Nieuwjaarsborrel