Tuinevenement “Tuinidee 2016”

Graag maken wij u attent op het tuinevenement
waar ons aller AVVN aanwezig zal zijn:

Ook in 2016 is het AVVN aanwezig op het grootste tuinevent van Nederland – Tuinidee! Van 25 tot en met 28 februari 2016 zijn wij te vinden in de Brabanthalllen in Den Bosch in de themahal VOORBEELDTUINEN. Onze vrijwilligers heten je welkom in het SMAKELIJK GROENTEKABINET, waar zij informatie zulllen geven over natuurlijk tuinieren in relatie tot de nutstuin.Bijzonder is dit jaar, dat er in diezelfde hal ook vrijwilligers van ons zullen rondlopen die in het algemeen mensen wegwijs maken en vragen beantwoorden over natuurlijk tuinieren.

Ontmoet ons op Tuinidee 2016

We hebben vorig jaar met de organisator van Tuinidee afgesproken dat we het natuurijk tuinieren meer onder de aandacht van de bezoekers willen brengen. Mede dankzij vrijwilligers van de Haagse tuinvereniging Eigen Arbeid en de Amsterdamse tuingroep Buikslotermeer gaan we weer een stapje verder!
Kom langs en maak kennis.

Zie voor meer informatie en de mogelijkheid voor
een korting op de toegangsprijs opĀ www.avvn.nl