Oproep van het AVVN

HERHAALDE OPROEP:  Bijzondere tuinhuizen gezocht

Voor een internationaal project is het AVVN op zoek naar bijzondere tuinhuizen, met name op het gebied van –moderne of juist historische- architectuur of op het gebied van duurzaamheid. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan een vegetatiedak, aan een tuinhuis volledig gemaakt van gerecycled materiaal, of voorzien van zonnecollectoren voor het verkrijgen van warm water.  Maar er zullen vast andere bouwstijlen, uitingsvormen en toepassingen zijn waar nog helemaal niet aan gedacht is. Het AVVN ziet reacties graag tegemoet op info@avvn.nl. Graag met een foto van het betreffende tuinhuis, een beschrijving van de bijzonderheden en natuurlijk naam en plaats van het tuinpark. Als er ook nog de contactgegevens van de eigenaar bij staan, is het helemaal mooi. Alvast bedankt!