De oudjes doen het nog best

Afgelopen dinsdag kwam het team van Natuurlijk Tuinieren wel bijeen, maar de grond was zo ontzettend nat vanwege de vele regen dat besloten werd om maar niet op de knietjes de blubber in te gaan. Er was wel gelegenheid om onder het genot van “een bakkie” nog wat ideeën op het gebied van Natuurlijk Tuinieren verder uit te werken.

Nadat Rob en Frank de maandag hiervoor al (in de regen) de elektriciteitskabels bij de te slopen winkel/werkhok hadden opgegraven kon dinsdag wel worden verder gegaan met het stroomloos maken van de winkel/werkhok. De oudjes Rob, Frank, Bert en spontaan geassisteerd door twee kanjers die niets met onze tuinvereniging hebben te maken: de broer van Rob en een vriend van Bert, werd dit werk voltooid.

Er moesten ook nog de nodige tegels worden weggehaald en naar de opslag worden gebracht en voor die zware klus bood “Tarzan André” zich spontaan aan!