Duurzaam Den Haag Het laatste nieuws

In het loket van Duurzaam Den Haag, op de derde etage van de Centrale Bibilotheek, kun je terecht met al je vragen en tips over duurzaamheid. Naast de spreekuren organiseren zij regelmatig duurzame activiteiten rondom het loket, voor jong en oud.
23 juni: Presentatie ‘Groen in de stad’ en tuinwandeling
Waarom is een groene stad zo belangrijk en hoe kun je zelf zorgen voor gezond groen in de stad, in je tuin of op je balkon? Anna vertelt het je, op zaterdag 23 juni om 10.15 uur in de Culturele Ruimte van de Centrale Bibilotheek. Na afloop van de presentatie (rond 11.00 uur) kun je mee op pad en laat Anna je tijdens een wandeling naar en door de Stadskloostertuin op het Westeinde een aantal mooie voorbeelden zien. Doe gratis mee en meld je aan via het formulier op de website van Duurzaam Den Haag.
8 juli: Groen-workshop voor kinderen
Op 2 mei organiseerden ze samen met Anna Kreffer een groen-workshop voor kinderen. Zo’n 40 kinderen kwamen langs om te knutselen, spelletjes te spelen en pissebedden, duizendpoten en spinnetjes van dichtbij bekijken. Op woensdag 8 juli organiseren ze weer zo’n workshop. Houd hun website en facebookpagina in de gaten voor meer informatie!
Nieuwe openingstijden
De openingstijden van het loket worden gewijzigd. Per 1 juni gaan we dicht op dinsdag, donderdag en vrijdag en open in het weekend: op zaterdag. Vanaf dan kun je elke woensdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur bij ons terecht voor antwoord op al je vragen en tips over duurzaamheid!
Van 23 juli tot 20 augustus is het loket dicht in verband met de zomervakantie. Je kunt wel altijd je vraag mailen naar info@duurzaamdenhaag.nl