Welkom bij Velt Den Haag en omstreken

Welkom bij Velt Den Haag en omstreken

Welkom op de website van Velt Den Haag en omstreken, 

Wij organiseren in deze regio cursussen en workshops, vaak op verzoek van Velt leden, over ecologisch tuinieren, koken en nog veel andere onderwerpen. Zie hiervoor het aanbod van lessen links op de pagina.

Heb je een groepje mensen bij elkaar dat geïnteresseerd is in een specifiek onderwerp dat je niet in de lijst terugvindt? Vraag of wij er iets mee kunnen doen.

Velt werkt met lesgevers in de regio en Anouk Winkler doet dit voor Den Haag eo,  zij weet alles van tuinieren, teeltplannen,  zaaien en meer.

Het lesmateriaal van Velt bevat ook veel onderwerpen op het gebied van koken; bv een high tea? Of koken met groenten uit de tuin in het seizoen? Hier wat voorbeelden van workshops die wij kunnen aanbieden workshops over de siertuin en workshops over voeding.

En in dit nieuwe jaar hebben we de volgende activiteiten georganiseerd voor jullie.

Snoeien in moes- en siertuin in vier lessen in februari, maart, april en juni. Eerste les op zaterdagmiddag 9 februari bij ATV Florence Nightingale in Den Haag. Verdere details vind je hier.

Dan de jaarcursus ecologisch (moes)tuinieren met biodynamische elementen, met theorie en praktijk in de biodynamische zorgtuin Mens en Tuin in de Moerwijk in Den Haag. Een jaarprogramma van 8 dagen, 1x per maand, van februari t/m september. Eerste les op zaterdagochtend 16 februari. Meer details vind je hier.

En nog een jaarcursus ecologisch (moes)tuinieren met biodynamische elementen, met theorie en praktijk. Maar dan in de zorgboerderij Aurora op de grens van Den Haag en Zoetermeer. Ook een jaarprogramma van 8 dagen, 1x per maand, van maart t/m oktober. Eerste les op zaterdagochtend 30 maart. Meer details vind je hier.