Doe mee aan de AVVN enquête

De AVVN – de landelijke vereniging voor amateurtuinders – vraagt om uw medewerking en stuurde het onderstaande bericht:

Beste lezer, 

Onlangs heeft u een email ontvangen over de aankondiging van een enquête. Onze namen zijn Aurora Smith en Denise van der Gaag. Wij zijn twee junior consultants van Forel Consulting. Voor de AVVN doen wij marktonderzoek naar de wensen van verenigingen en leden van Nederlandse volkstuinen en AVVN.

Het doel van ons onderzoek is kennis met u te maken in het kader van het gedeeld enthousiasme voor volkstuinen. Het onderzoek zal ongeveer 2 minuten van uw tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.  

Klik op hier voor de enquête:

Alvast hartelijk dank voor het invullen.

Namens de AVVN en Forel Consulting, 

Met vriendelijke groet, 
 
Aurora Smith
Denise van der Gaag