Velt doet oproep voor handtekeningactie

Hieronder de tekst van het bericht van Velt dat jullie wellicht ook op een andere manier al heeft bereikt.

Velt is 1 van de 90 organisaties die het Europees burgerinitiatief Red Bijen en Boeren lanceert. Bedoeling is om het gebruik van synthetische pesticiden tegen 2035 uit te faseren, boeren te ondersteunen naar een landbouw zonder pesticiden en zo de bijen en natuur te redden. 

Als we met dit initiatief tegen september 2020 1 miljoen handtekeningen verzamelen, moeten de Europese Commissie en het Europees Parlement onderzoeken of en hoe ze de eisen van de campagne in wetgeving kunnen omzetten. Jouw handtekening is daarom ontzettend belangrijk.
 >>> Teken onze petitie en nodig je vrienden uit
Ter info: je moet heel wat gegevens invullen. Dat kan een drempel zijn, daarvan zijn we ons bewust. Omdat het echter een officiƫle petitie is (aangemeld bij de Europese Commissie), zijn deze gegevens verplicht. Laat het geen struikelblok zijn en steun onze petitie, en dus ook onze bijen en boeren.

Bedankt voor je steun,
Het Velt-team